Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text för att ni låter mig. Av karenina.


Kommentar på en text (2713) bara orimligt?





Självfallet skall det
vara på det viset,
hade du farit ut i ondska
du fått smaka riset.

Men envars bidrag
till att leendet fördra,
är just det
vad människan vill ha.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 29 gånger
Publicerad 2024-01-19 06:14



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
"a loving person
lives in a loving world

a hateful person
lives in a hating world

everyone you meet
is your mirror"

jag föredrar leendet
lugnet
och kanske också
orgasmen ibland
än allt annat...

nej, människan
vill ha öl och weed
och jag bryr mig
inte om det

jag är övermänniska
rosa vit lila aura
det du!
2024-01-19
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP