Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

biverkningar klokuggla


får huvudvärk
och mår illa
Alla vill må bra
och inte behöva lida
efteråt
oavsett vad våra ögon
eller mun äter och dricker





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2023-09-05 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP