Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utveckling


Förälskelsen
är ett arkiv av föreställningar,
dumdryga oförhappningar
greppade med grytlappar,
inlockade
under luppstora glosögon

Förälskelsen
består av taktlösa rytmövningar
och dyra språngavgifter

När den lugnat ner sig
blir den behagligare

Om den övergår i kärlek
trivs vi alla bättre
i våra dynghögs- & brännässlemiljöer,
naturligt skitiga om känslorna
och redbogna med våra betalningar




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 96 gånger
Publicerad 2023-09-05 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP