Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Atomkraft



Det värdefulla uppdraget
i en övernaturlig värld
skiljer oss åt
Sammanlänkade med döden
i tidens öde
älskar vi mystiken
som existerar relativt
Verkligheten
speglar
Det tidlösa samvetet




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 47 gånger
Publicerad 2023-09-05 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP