Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trots allt


kan inte vrida klockan tillbaka
visa vännen vad hennes väg
slutade, säker på ändå
hon skulle svara
hennes väg var utstakad
då hon kröp ur
mammas mage
meningslöst vara bitter
på dumheten
karma
annars fått de svar
jag väntade på
och det var positivt

men tänker på dem
som lägger sitt liv i händer
som gör fel och inte hinner med
vems är ansvaret?


Tack för idag klokuggla kram




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2023-09-06 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP