Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nejdå klokuggla



sömntuta inte, mera vemodig
ringer runt vännerna om de mår?
livet kan vända i en hast
tacksamhet en gåva av oanat mått
ringde grannfrun med minnet
som skevar så smått
blir gärna depressioner
då maken gått bort
berättade om kursen jag gick
handarbetets vänner
det var något hon kunde tänka sig
kanhända åtminstone pröva
då hon ensam sitter
väntar på tjejerna nästa vecka
bara vädret håller ut




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2023-09-06 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP