Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egenskaper



Linjen saknar
värde
för den
som älskar
Regisserad av demon
Varelser i öppna rum
besatta av lust gör nattliga
besök
I vila ökar energiernas utstrålning
och skakningarna i mörkret
når mörkret




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-07 00:31



Bookmark and Share


  Skrivmaskinsskriverska
…de fyra första raderna är allting…
2023-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP