Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKUGGARBETE

Jag reser nu långt in i mörkret
i jakten på ljus någonstans.
Med den ögonbindel som förklätt
min själ från att syna sin glans.
Jag söker mig långt ned i djupet,
det jag ej vågat kännas vid.
Jag kastar mig rakt ned för stupet
trots rädslan för denna slutstrid.

Jag söker mig själv i de spillror
av jaget som ännu finns kvar.
För gräver jag blott lite till tror
jag finna den helhet jag var.
Jag samlar ihop alla delar
som varit så länge på vift.
Vill läka allt hos mig som felar,
det blir själens största bedrift.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 768 gånger och applåderad av 7 personer
Utvald text
Publicerad 2023-09-07 06:45



Bookmark and Share


  materia2k
Väldigt bra tycker jag.
2023-10-26

  Monika A Mirsch VIP
Modigt och rakt på sak!
2023-09-15

  Lottie Ålhed VIP
Mycket väl beskrivet. Fint!. Bokmärkes!
2023-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP