Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*(103)

 

 

 

           jag är ingen
       ett ansikte som hungrar efter sig själv
        ett ansikte som hungrar efter allt som inte är
          jag faller in i rymderna, gestaltar mig själv
                        som perrong,  en satellit
         en lungsjuk kvinna i ett badkar
      som smörjer sig med
                   antropologiska studier
      och francis bacon brinner i alla våra hjärtan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Androiden VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2023-09-08 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androiden
Androiden VIP