Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tigeri


Jag tiger
om sånt jag inte säger

tiger om de som åldrats
och speglar min tid

tiger om sånt som gått för långt,
inte kommit till skott
och mångt & mycket däremellan

tiger om rasande ejakulationer
över Norra halvklotet

tiger om smackande könsumgängen
i Sollentuna
eller om fingret i arslet
i ett träd vid en bäck
i Highland Park

tiger om förolämpningar av barn,
om gliringar på saftkalas och bibliotek

tiger om gamla kärringar på jobbet
jag velat knulla,
vars fotografier jag fortfarande runkar till

tiger om utklädda andligheter
från tibetanska högplatån
jag snitslat med

tiger om alla slag i saken

tiger om bortglömt,
om förnekat

tiger om tigandets helgd

tiger om Hegel

tiger för det mesta
om Sunes livslånghet,
om Stockhausens barnslighet,
om Terry Rileys mytbygge




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-08 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP