Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

20:25 den 8 september


Jag står i det luftiga lusthusets första septembermånad
och ser mot väster,
in i stjärnans fulla återsken

Tystnaden är Norrbottens

Atmosfären är som en grytlapp i munnen;
en försmak
av det obegripligt väldiga,
som vi ändå hakar i

Allt talar för sig självt




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2023-09-08 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP