Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillfällen



Den nya människan
Stötarna
i himmelriket
Evigt tacksam
upprepar allt oftare
andra möjligheter
Destruktiva känslor
Negativa möjligheter




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2023-09-09 09:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP