Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fjärilshåven


nej tack inte av den ullen
som skepnadsskiftarna
hur tänker ni
fångade under åren i flykten
med fjärilshåv
de skrivna orden då inte förstod

lever nu och går med lätta steg
solen värmer gott
stänker droppar
över den frusne trälen
som under åren
i selen gått

det stora misstaget Grimwalker & Co
är mera själ än kött
fullkomligt ointresserad kontakter
över nätet
lägger en spya i knät på varje dåre




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-09 10:35



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
inte ett dugg rädd för eder
skriver här men sidan har blivit en soptipp av de mest sjuka personer
som går att hitta.

oavsett ni applåderar kommenterar
och får en biljett till vad? hahaha
idioter
2023-09-09
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP