Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Eken. Av novembersol. Reglerna för en foting är förstås tre ord i varje rad, tre rader i varje vers. Minst sju rader. Reglerna samt metern är förstås mitt eget påhitt.


Kommentar på en text (2714) bara ord







Att sitta under
ett träd i
solens sken, är

förstås en förmån,
då en skuggans
hela värld kan

växa sig lång.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2024-01-19 19:39



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
ja
en skugga kan bli lång
som störst på en bergstopp
med solen i ögonen
men man är
fortfarande
lika liten
själv...
2024-01-20
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP