Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Henrik Dorsin firades

efter minnesbanketten sjöng alla
"man ska leva för varandra och ta vara
på den tid man har, sedan har man
bara minnen kvar.
de finaste överlevde de hemska åren
klokuggla<3

antar du lämnade sidan av egen vilja.
dessutom din sk blodsbroder trampade
på dig och du fick återfallet
det tar längre tid att läka
förstår mig inte på de som trampar på andra
och tar ifrån dem allt
inte kunde jag låta det hända

lät texterna från 2018 finnas kvar för dig att läsa
de är helt kopierade och sitter i pärmar
2022 där skriver om Damen ska publicera
under temat ålderism
och olyckan möta människor som ska vårda
som avslutade hennes liv..

jag är publiccrad tillsammans med andra skribenter
och finns på bokmässan
temat för de flesta om grannstaden
har medlidande med en del på sidan
andra som jag gillade kommentera kan jag inte
för här räknas det mig till ondo
jaja din uppfinning var inte ledsen även Oppenheimer
visste inte vad andra händer kan göra

tack för du läser klokuggla<3
förstår inte att du förmår, i början fick ångest
du sover för litet, och rör dig???


texter som jag betecknar tjafs kopierar jag inte
de försvinner då jag avslutar sidan




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2023-09-10 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP