Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnets lov

Blott ett barn, ett liv i ständig färd,
livets gåva, i vår mest älskade värld.
Ditt hjärta glimmar som stjärnor små ,
i ditt skratt finns bäckar som porlar så.

Blott ett ögonblick, i denna stund,
ser vi framtiden, vårt underbara förbund.
Du växer, lär och utforskar med iver,
ditt hopp och dina drömmar, vår gåva för evigt lever.

Blott ett hjärta, så ömt och så mjukt,
i denna värld där du har flera steg att gå.
Vi lovar att vara vid din sida varje dag,
i glädje och sorg, på din väg som inte synes svag.

Så låt oss omfamna alla ögonblick tillsammans,
med dig, vårt barn, är vi starka.
För i denna värld, i varje ögonblick som går,
är du vår glädje, vår kärlek, vårt livs mest älskade vår.




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-11 20:46



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Rara ord.
2023-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP