Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överkörd

Jag är helt slut
Slut i kroppen
Slut i huvudet
Slut på gråt

Överkörd av din ignorans
Krossad av din obryddhet

Orkeslös kravlande
Sömnlöst trevande
Totalt överkörd

T...




Fri vers av Hanna.S
Läst 84 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-12 03:36



Bookmark and Share


  Ninnii
Igenkänningen är stark. Bra skrivet!
2023-12-29

  Vind
Å andra sidan, varför kasta pärlor för svin? Någons "obryddhet"
är väl svar nog.
2023-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Hanna.S