Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blockad

I den virtuella världen, där vänskap och band ofta uppstår,
finns en kraft,  som ibland går för långt,
där ligger möjligheten, i den digitala natten,
att blockera någon, i det skuggiga ljuset.

Med bara ett klick, ett svep åt sidan,
kastar vi en skugga, mitt på dagen,
över ett band en gång starkt, nu slitits isär,
ett val gjort, med ett tungt och oroligt hjärta här.

För att blockera någon, det är ett tveeggat svärd,
en sköld mot skada, eller en bro som nu förlorar värde,
en fristad från giftighet, ett skydd som eftersträvas,
men dess eko, kan aldrig glömmas eller värjas.

Så kom ihåg, i denna virtuella värld där vi rör oss och drömmer,
att blockera någon är inte bara vad det förefaller,
för dess effekter, som ringar på vattnet i en damm,
kan lämna en påverkan, ett minne, ett band, som ger klang och undran

Hantera med omsorg dessa digitala val vi gör,
för de förbindelser vi skapar, de vänskapsband vi knyter,
blockering kan skydda, men det kan också avslöja,
komplexiteten av hur känslor hotas och förblir låsta.




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-09-12 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP