Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Acaciablomma för stark karma.

 Acaciablommor, vita och väldoftande,

Med din nåd pryder du hösten.

Du påminner mig om hopp och mod,

I denna värld av oro och brådska.

Du får mig också att tänka på Sverige, midnattssolens land.

Där kungen kommer att fira sitt jubileum, med sin drottning och allt.

En vagnsfärd, en galamiddag,

A Te Deum och en sång.

Folket kommer att glädja sig och ära honom för hans regeringstid på femtio år.

Acaciablommor, du är en symbol för skönhet, lojalitet och tro.

Du inspirerar mig att skriva den här dikten och uppskattar varje dag.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2023-09-13 06:07



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://www.expressen.se/ekonomi/kungens-dolda-rikedomar-i-fastigheter-och-juveler/

2023-09-13

  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://www.msn.com/sv-se/nyheter/inrikes/kungen-firar-50-%C3%A5r-p%C3%A5-tronen-detta-h%C3%A4nder/ar-AA1gDn4c?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=3cd3e5a36fca4aba83a0f98e8bd5f1f0&ei=8

2023-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP