Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DEN EVIGA ORSAKSKEDJAN

Det är bra när en människa kan fortsätta
med det som var orsaken till det som för-
anlett att fortsätta efter att det som kom
i vägen först måste forceras för att kunna
åtgärda de oväntade hindren som dyker
upp när man har fullt upp med att ta hand
om de hinder som följt på de andra som
efter att dom är avklarade och nya hinder
lagt sig i vägen måste ta tag i dessa för att
kunna komma vidare vilket endast är
möjligt genom permanent underhåll av
alla hinder som dyker upp tills man kan
fortsätta med det som var orsaken till det
som föranlett....

-




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 164 gånger
Publicerad 2023-09-13 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP