Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miniporträtt

 

 

 

När jag känner mig missmodig

över att det jag gör

inte blir riktigt bra

tröstar jag mig med att tänka

att det är inom toleransnivån

och betydligt bättre

än det var

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2023-09-13 10:22



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Det var klokt tänkt och skrivet!
2023-09-15

  Anya VIP
Så klokt. Jag blir ofta så arg på mig när det är fel men jag försöker öva på att vara snäll. Ska tänka på din dikt.
2023-09-14

  Kungskobran VIP
Det blev i alla fall något, det är bättre än ingenting
2023-09-14

  Öknens Ros VIP
Den strängaste domaren är man själv, men i slutänden kan man se ett resultat som räcker gott och väl.
2023-09-14

  överlevaren VIP
Klok inställning!
2023-09-13

  Lottie Ålhed VIP
Bra tänkt!
2023-09-13

  Olof Lagerhorn VIP
Bra tänkt och skrivet om att bottna i det
som känns rätt och skönt; något som
kan öppna för nya möjligheter.
2023-09-13

  Maria Sundelin VIP
Klokt tänkt
Kramar
2023-09-13

  BenGust VIP
Ofta finns det ljusa stråk i det mörka att ta vara på. Bara det att känslan ändå är är hanterbar eller som du så fint uttrycker "inom toleransnivån" är en seger vunnen.
2023-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP