Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JOURNALISTIKENS ANSVAR

Då politisk och religiös propaganda
sprids genom köpta journallister
präglas världens tillstånd därefter
genom dess motsatser där kaos blir
granne med sig själv.

Auktoritära aktörers propaganda
upprepas ända tills den mest spridda
satt sig i massornas medvetande som
ett frö för att sedan gro.

Journalistikens ansvar i detta infor-
mationskrig skall inte underskattas
helst när de vägrar lämna ut resultat
från påstådd källgranskning där jour-
nalister granskat sig själva.

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 195 gånger
Publicerad 2023-09-13 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP