Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utblick

ögat öppnas mot rymden
hoppas du får
en alldeles underbar dag
Peter Parker

hör de djupa andetagen
enbart silhuetter
mot en himmel
som börjat vända sig
i bädden

de sovande husen ännu inte vakna
inte förrän klockan 6




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 84 gånger
Publicerad 2023-09-14 05:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP