Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

påfyllning klokuggla

som ett brev på posten
av två koppar kaffe
sen eftermiddag
hjärnan gick på högvarv
klockan 4 tog en kopp choklad
och tunnbrödsrulle
gav katterna mat
hann på sömntåget..
.
Då jag vaknade
det var David som dräpte Goliat!

David var kontakten
2015 /16 då eldfågeln
med vassa näbb
bar kjol
David sände mig mina texter
ligger i mailen
kommer ihåg frågan
han försökte hjälpa mig
men lammet trodde gott om alla
..




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 85 gånger
Publicerad 2023-09-15 06:59



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
fast idag alla smittade av galna kosjukan
2023-11-03

  morgonstjärna VIP
hade blockat eldfågeln men ångade mig var blåögd på den tiden.
2023-09-26

  morgonstjärna VIP
tråkigt finna
både man och kvinna
ömsar fjäderdräkt
och blir av annan släkt
2023-09-15
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP