Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medan Sverige brinner av komedi.

 VITTNE: varje dag dödas unga människor med knivar eller vapen och ingångsportarna sprängs i luften.

BEKRÄFTAT: Ett gigantiskt medieföretag sprider lögner om Sverige.

# Sådana festligheter är inte sanna, det är en skruvad politisk fiktion, SÄGER SVENSKA MEDIER.

*Al Jazeera har gjort hundratals publikationer på arabiska om Sverige. HD och Sydsvenskan granskade alla publikationer med hjälp av verktyget AI Chat GPT.

- "Svenska politiker tillåter bränning av Koranen, men inte bränning av prideflaggan eller Toran"

– "Sverige tvångsbortför muslimska barn och ger dem till homosexuella"

- "Sverige är inblandat i handeln med invandrarbarn"

Al Jaazera är baserat i Doha, Qatars huvudstad.

Medieföretaget har en stor räckvidd över hela världen. Nyhetskanalen når över 430 miljoner människor i över 150 länder.




Övriga genrer (Satir) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 80 gånger
Publicerad 2023-09-15 10:00



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Qatar med våran Kung's
f.d "gode kompis" ännu
som levande regent?

2023-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP