Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntans rum

Rummet inuti

Där drömmarna finns.

Du når inte dit men du slår dig fram

Rummet utanför

När minnena dör.

Du är redan här men du slocknar ändå.




Skapa | Skriva av Fröken Julie
Läst 53 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-09-15 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fröken Julie
Fröken Julie