Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag älskar dig nu

Det finns tre ord.

Men ingen bakgrund däri.

Som omöjliggör dess existens i rätt format.

Det finns tre ord,

vars uttalande kan leda till en synergieffekt.

När jag talar är jag säker,

när du talar blir jag säker.

Det finns inte tre ord,

och allting dör.




Fri vers av Fröken Julie
Läst 106 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-09-17 14:00



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
Berörande fin
2023-09-22

    Bosseg02
...oerhört vackert, önskar jag skrivit denna text...Tack för trevlig läsning och en tår som faktiskt kom...
2023-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Fröken Julie
Fröken Julie