Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text sparv. karenina. Om bilden. Den är ett sådant där underbart samarbete mellan min kamera, musik, samt mig själv.


Kommentar på en text (2729) bara ord




Vad är rädsla,
utöver känslor av panik för en möjlig fara.
Varför uppstår det ens?

Om det inte är rädsla för att dö,
så är det kanske för vad
som kan hända före, innan en individ dör.

Som att dra vingar av flugor ungefär,
som att skära delar
av individer för att sedan lämna dem att dö i plågor.

Makt är förutom medel
till att uppnå ett syfte, antagligen
som 'kattens lek med musen'.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 30 gånger
Publicerad 2024-02-04 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP