Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

finns bättre stund


än då öppnar postkorgen
och fastnar där
enkäten och föreläsning
info från föreningen på en plattform
totalvägrar
dessutom datorn
inhandlad via elgiganten
programvaran
ska byta sökmotor
de har lagt in staket för inte
kunna välja själv
vill ha google inte bing!!
hade börjat nedladdningen
då kom flaggan du behöver inte
du har redan....

skaffar snart
en gammal handdriven
enbart för jävlas
och kräver göra betalningar
via post eller bankgiro
alla ska göra förtjänsten
på varje medborgare

inte långt ifrån tar till
VERSALERNA






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2023-09-16 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP