Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bevis



Ursprunget
till känslorna
är upplevelse
av erotisk art
med två
vattennymfer
Deras kroppar
besitter egenskaper
att förföra män
utan kontakt
med omvärlden




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2023-09-17 02:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP