Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det terapeutiska resultatet


Mina tankar
sitter i krypterade chattar
med varandra

Mina dagar
är bleka sökljus
över bortglömda krig

Hösthusen i Norbotten
är långfotade röksvampar
i hemlig mykologi

En enslig flugas surr
i sena september
är det terapeutiska resultatet
av fotosyntesen

Mina nätter
ligger förtöjda i det undermedvetna
med grova associationer

Maktförskjutningarna
bär magiska masker
över erinringars & hågkomsters hålrum

Böckerna
går sidledes
genom meningsbyggnaderna

Styrketränaren inom mig
undrar vad livet hantlar om

Månglarna i templet
och uttolkarna av tibetbuddistiskt reinkarnationsraseri
frågar sig
huruvida det finns något andrahandsvärde
i denna enahanda värld

Den nakna sanningen
skyler sig
i sirliga sakframställningar

Advokatsamfundet
är en gudlös trosriktning
med bakåtkammad liturgi

I mina bästa framtidsdrömmar
har jag slutat framhärda




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2023-09-17 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP