Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värden



Drottningar
i schackspel
går diagonalt
och hästen
är räddningen
i spelet
Den räta linjen
mellan kropp
ande
är allt
Skarpa hjärnor
utan mål
Konstens fria
samvete




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2023-09-17 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP