Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Omstart!

 

 

Min hjärna!

Till omstart skall

Måste rensa huvudet inåt

 

Mina tankar!

Till omstart skall

Tänker rensa skiten ut

 

Mina dikter!

Till omstart skall

Vill kväva orden till helvete 

 

Mina känslor!

Till omstart skall

Vill vakna ur döden ut

 

Mitt hjärta!

Till omstart skall

Söker efter den försvinna bultande plusen

 

Mina år i livet

Till omstart skall

Vill bli till en fri fågel i himmelen

 

Min tid på jorden

Till omstart skall

Vill ångra dumheterna mig själv gjort

 

Mina drömmar!

Till omstart skall

Vill evig sörja dem och gråta

 

Mig själv jag!

Till omstart skall

Vill krossa sönder den här djävla skiten jag!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2023-09-18 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP