Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt, dina - mina, ditt


Min kropp
är ett anonymt faktum

Ditt värde
är en religiös missuppfattning

Mina dikter
är återverkningar ute vid frontlinjerna;
oförklarligheter
i saliga tillstånd,
nära relaterade versioner
av mig själv,
kommunicerande kärl
i brottsjöar & svepskäl,
nakna sanningar
kurande i taktiska tacksamheter,
taniga tilliter
& barbacka lögner;
galopperande sanningshalter,
lögnfasta lägen,
påpassade av gängrelaterade gps-positioner
& gråhudade Moskvamaitresser ;
panteistiska planeringsmissar,
plutande pluntor
i historiens bakvatten,
stumma sagesmän
& burspråkade blindgångare

Dina dikter
är någon annans killed darlings;
barskrapade efternätters vindögdheter,
lillgamla förnumstigheter
& pinfuskade plattityder,
som direkt ur SVT:s taffliga soffligheter,
sprängfyllda med bögbanér
& vindvända kappor

Mina dikter
är en yin- & yangrelaterad overklighet,
på pricken & under strecket,
mellan rummen,
över huvud taget,
i farten & under tiden

Ditt liv
ligger i traumaträda,
dina tankar
ligger döda i vattnet,
din fysik är ett nerskitet segel i stiltje,
hängande som en skurtrasa;
ditt intellekt är en avlägsen utskärgårdsbåda
i bleke

Min tankeförmåga
är en pastoral järnbruksruin




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-18 11:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
oj. det var starkt. tar åt mig :(
2023-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP