Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... och det som blir för livet är ofta ...


Oväntat

i den grå massan
ett ögonkast

... kärlek alstrades ...




Bunden vers (Haiku) av Peter Vahlersvik
Läst 45 gånger
Publicerad 2023-09-18 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik