Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Onormal som normal

 

 

Normala människor!

Onormala beteende

 

Normala känslor!

Onormala tankar

 

Normala samlag

Onormalt knull

 

Normala drömmar

Onormala metoder

 

Normala barn

Onormala skolor

 

Normala tv barnprogram

Onormala budskap

 

Normala klädsel

Onormala stil

 

Normala dikter

Onormala kommuterar

 

Normala gator

Onormala luffare

 

Normala ses som udda nu förtiden!

Onormala är den nya världens ideologi

 

Gud och hans profeter är normala

Människans egen påhittade ideologi är det onormala

 

Jag är en NORMAL människa!

Du med tvång och våld vill att jag bli till onormal!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2023-09-19 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP