Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... en promenad i centrum blev..


En kort stund av våld

Skottsskada i buken!
Effekten av mitt civilkurageingripande eskalerade oväntat




Prosa (Novell) av Peter Vahlersvik
Läst 67 gånger
Publicerad 2023-09-19 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik