Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


soldraken

skjuter av en bredsida
skotten träffar
oss försvarslösa

vilken tursam träff
lastade släpkärran
och tjejerna var duktiga
släpet knäade
då de körde iväg
nu har jag svängrum
fortsätta
Måste byta en skiva
längst ned på porten
fram med skruvdragare
och såg
den nya målas före
den gamla var enkel masonit
och tjänat ut

ha en fin dag klokuggla
ser du något som gör dig
förvånad blunda
det gör jag.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2023-09-21 09:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP