Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Underfundiga Dikter


En människokännares död

Han ser bara andra som sjuka individer

Vad som är friskt och normalt

Har han förlorat sin tro på

Han har fått nog av denna värld

Och har svårt att hantera verkligheten

Inga illusioner har han kvar

Efter att ha sett på för mycket film

Och läst andras tankar

I kommentarer och poem på nätet

Själv tycker han att han är normal

Och frisk och att han är ensamen om det

Han ser inte ännu hur olika

Olika individer tänker och tycker

Vad som gömmer sig där bakom

Hos en enskild individ funderar han

inte särskilt mycket på, på dagtid

Om natten drömmer han om

Vin, kvinnor och sång

Och att han har det i överflöd

Till skillnad mot hans vardagliga liv

Där han blivit ensammare med åren

Sedan går tiden och han tar en överdos

Av farlig narkotika och dör en förgiftad död

När han tragiskt somnar in förtidigt en kväll i juni

 

Taleptox Skrev

Den 20230923

<+>




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2023-09-23 07:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP