Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oskiljaktiga



All tid
tillsammans
hemma
med känslorna
utanpå
kroppen
flyger
båda




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 33 gånger
Publicerad 2023-09-23 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP