Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan efter någon

I skuggan av ett beroende står jag,
där bekräftelse är en fars,
Längtar efter att omfamnas med ljus,
men i mitt hjärta finns en brist, ett sus.

Som ett syskon i ett trasigt band,
jag dras mot tomheten i varje stund,
men relationer synes trasigt sjukliga,
ger illamående som synes obotbart.

Jag letar efter bekräftelse och tröst,
men i stället känner jag mig avvisad och förlorad,
ledsnad är en skugga som följer mig tätt,
i relationer som jag inte kan göra rättvisa.

Längtan efter kärlek och gemenskap finns,
men i stället känner jag mig skeppsbruten,
med en relation som inte fungerar,
utan jag är i ett mörker, i en sorgens källare.

Jag vill bryta detta mönster av längtan,
lära mig att bejaka jaget av hela mitt hjärta,
för i längtan efter en bättre relation går jag nu,
med hopp att en dag tillsammans med dig stå.




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-24 16:13



Bookmark and Share


  Fredrik Trulsson VIP
Oj vad bra! Vilket djup, vilken känsla och allt inramat av en behagfull ram. Tack för att du delar med dig.
2023-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP