Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rena mig

Gör processen kort
döda mig snabbt
Orkar inte lida en minut längre
Många bäckar små
blir till ett stort brinnande hav
Dränk mig i mörker
låt mig aldrig se ljuset igen
Skinnflå och se
mitt kött som kokar och bubblar av hat
Rena mig genom ett syrabad




Fri vers av Mattias Andersson
Läst 306 gånger
Publicerad 2006-08-16 21:55



Bookmark and Share


  Stefanie Nerman
vacker på något sätt,

gillar den skarpt!
2006-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Andersson
Mattias Andersson