Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har glömt

Jag har glömt om mina tårar smakar salt
det var så länge sedan de föll
Jag vet att mitt hat smakar blod
den smaken glömmer jag aldrig.




Fri vers av Mattias Andersson
Läst 431 gånger
Publicerad 2006-11-27 00:36



Bookmark and Share


  heavymetalunge
många säger att kärlek överröstar allt..
men jag skule vilja säga att hat överöstar allt!
bra skriver..
zanna
2006-12-03

    Erika H
stark text... bränner till rejält
snyggt skrivet
erika
2006-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Andersson
Mattias Andersson