Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undrar

Natt
insekterna kryper inuti mig

Dag
vill bara sova bort allt ljus

TV
vill bara färdas in i den

Dator
motorväg till lugnet

Säng
kvalster och kallsvett

Livet
hur kommer det att sluta?




Fri vers av Mattias Andersson
Läst 387 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-27 00:30



Bookmark and Share


    Erika H
snygg uppbyggnad på din text
slutet överraskar
vet hur det känns när
insekterna kryper
och sömnen uteblir
erika
2006-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Andersson
Mattias Andersson