Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 





taxi


visst är det tragiska
mätbart enbart med sig själv
det varierar efter
symptomen hos patienten
det hemska kommer inte
med taxi
det kan komma med en vän
som tar ifrån dig allt
av skadan blir man vis
men inte rik
tänker en efteråt

god morgon klokuggla
en ny dag och vecka
full av möjligheter
då vädret vill sig

på en rullande sten växer inte mossa
mao har många järn i elden
vilket bevisat vara livbojen










Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2023-09-25 05:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP