Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


3D kaoset!

 

 

Sömnen!

Drömmen!

Och det blev kaos och till kaos!

 

Sömnapnésyndrom!

 

Aktiviteten!

Rörligheten!

Och det blev till tröttheten!

 

Sömnbrist!

 

Dagen!

Leken!

Och det blev till olust!

 

Ork bristande!

 

Umgänget!

Umgås!

Och det blev till solo!

 

Själen, kroppen är trött och orklös

 

Orden!

Känslorna!

Och det blev till vilsenheten!

 

Hjärnan är tvång nedsövd!

 

Orden vandrar i 3D kaoset

Dikten talar 3D kaos

Och det blev allt till kaos!

 

Den sönderslagna JAG! 

Är i 3D

Existerar i 3D!

 

Och förblev till kaos!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2023-09-25 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP