Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Metoo



Med 
växlande
drömmar
realism
där
kroppar
i upprymd
stämmning
bytte varandras
tid
och kärlek
i fysiska
variationer




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 32 gånger
Publicerad 2023-09-25 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP