Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övergången



Du har hittat tillbaka
till mig
efter en lång tid
Då våra energier
åter tycks stämma
överens
får vi umgås
efter dina villkor
i denna underliga
värld
Dina tankar
är fyllda med
äventyr
och mina
förstår
känslorna




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2023-09-25 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP