Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppenbarelse



Den magiska kontakten
i flödet
Gudinnors val
av plats
Paradiset
Under himlavalvet
flyger ni båda
Aromen gör mig beroende
Så mjuka läppar
kan gömma sådan kraft
Jag dricker er saft girigt




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 47 gånger
Publicerad 2023-09-26 08:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP