Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gamla hjulspår


Bingo då kärran slutar vingla
utan rullar på redan uppkört spår
får tid över med vännerna mingla
och själen kan unna sig softa
slipper bli kallad offerkofta
Efter all övertid och extraknog
går själen omvägar kring
varje förljugen skog




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 47 gånger
Publicerad 2023-09-26 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP